Serra Santasusana Assessors | Serra Santasusana Assessors a Manresa | Assessoria a Manresa | Assessoria d'empreses a Manresa

Contactar amb Serra Santasusana Assessors a Manresa

Si desitja contractar els nostres serveis, realitzar una consulta o fer qualsevol tipus de petició, empleni el següent formulari.

Atendrem la seva consulta al més aviat possible. Moltes gràcies per confiar en els professionals de SERRA SANTASUSANA ASSESSORS.

Serra Santasusana Assesors

SERRA SANTASUSANA ASSESSORS, S.L.
Carrer Bruc, 92
08240 Manresa (BARCELONA) España

Telèfon: 938721471

Els camps assenyalats amb un asterisc * són obligatoris.

Condicions legals

De conformitat amb l’establert en la Llei 15/1999 de 13 de desembre i amb el R.D. 1720/2077 de 21 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que totes les dades facilitades per vostè seran incorporades a un fitxer propietat de SERRA SANTASUSANA ASSESSORS, S.L., , amb la finalitat de gestionar la informació, respondre a les seves consultes i amb finalitats estadístiques. Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstes per la Llei, dirigint-se a SERRA SANTASUSANA ASSESSORS, S.L., indicant en el sobre la referencia "Dades Personals".

Introduce los caracteres de la imagen: