Assessoria empresarial a Manresa | Assessors a Manresa | Assessoria a Manresa | Assessoria d'empreses a Manresa

Assessoria d'empreses a Manresa

A SERRA SANTASUSANA ASSESSORS ens adaptem a les necessitats dels nostres clients en qualsevol de les nostres branques.

asesoría empresarial en Manresa

Els ajudem amb qualsevol tràmit

A SERRA SANTASUSANA ASSESSORS oferim als nostres clients un tracte personalitzat, la màxima serietat, eficàcia en els serveis i disponibilitat pràcticament absoluta. El nostre dia a dia està enfocat a realitzar tot tipus de gestions, tramitacions i representacions davant de qualsevol organisme públic. A més, assessorem personalment als nostres clients, sigui el que sigui el seu dubte o necessitat.

Som una assessoria empresarial a Manresa completament multidisciplinar, o el que és el mateix, comptem amb personal especialitzat en cada una de les àrees: fiscal, laboral i comptable.

Ens adaptem per complet a les seves necessitats

asesores Manresa

Ens adaptem per complet a cada client, oferint un tracte completament personalitzat. Brindem a cada empresa, companyia, autònom o particular exactament el que necessita, independentment de la seva mida o tipologia. Centrem els nostres esforços en les petites i mitjanes empreses (pymes), perquè es pugui dedicar en exclusiva la seva tasca productiva i comercial sense haver d'emprar temps als temes administratius i burocràtics.

Vine a visitar-nos i l'assessorarem sobre qualsevol dubte que li sorgeixi: fiscalitat de la seva empresa, impostos, declaracions de la renda, canvi de titularitat d'un vehicle, o qualsevol altre pregunta.